Sålldräll och pensé!

Fredagasmys!! med Lena Ph på tv.. sitter här och laddar inför att heja på min dotter när hon ska åka öppet spår på söndag..Önskar henne stort Lycka till.. pojkvän E fylller år o önskar honom ett stort Grattis!!! Sen är det sportlov.. Hur ska man överleva utan skolan en vecka och ingen vävstol.. Första bilden är handdukar i sålldräll och en löpare som jag varpat o döpte den till pensé pga färgerna.. Önskar alla en Trevlig Helg..

Tebax i Dalarna igen!

Tillbaka i Dalom igen och mycket snö mötte oss när vi kom hit.. Har jobbat hemma lite och här är resultatet... en tröja med sjal. En löpare som jag vävde under höst terminen i lintovgarn med bomullsgarn som inslag..

Temla o Valentines day!

Igår var det Temladags som Ture Sventon säger.. jag tycker att det är gött, men lite för mkt grädde för min smak.. Men det går ju att fixa till. I övermorgon är det dags Alla hjärtans dag och då ska man fira sin älskade lite extra tycker jag.. I USA är Valentines day väldigt stort och där firas det mkt mer.. Och det har jag tagit med mig hem.. i mitt hjärta till Svedala.. Så jag önskar alla goa o trevliga "A Happy Valentines day!!!" <3 En sista bild från Götet på det sista som jag fixat till här.. nästa gång hörs vi från Dalom igen...Lär nog bli mkt skottande skulle jag tro..*L*
En liten från US med..

Ny vecka o nya utmaningar!

Ny vecka och man undrar vad den har i åtanke för oss..återstår att se.. Har iaf gjort en kudde färdig och här kommer den på bild.. och min jacka som jag sydde förra terminen. Bandet har jag vävt själv.. Plus en bild på tallriksunderlägg i rips som var det första jag gjorde i skolan. Några fina bilder från havet..

Trevlig Helg!

Önskar alla en riktigt Trevlig Helg!!! Kram...*L*

Dalahästar o hemvävt!

En liten passion jag har för dalahästar av olika slag o skepnader. Här är ett sätt att tolka dom och har monterat med ett hemvävt band på. Ska bli en kudde när det är klart. Tallriksunderlägg o löpare som har blivit klar för leverans.. alltid lika trevligt när nåt har blivit färdigt och man är nöjd med resultatet. Som vanligt kan ju inte låta att adda en bild från US.
Ha en fortsatt bra dag..

Flitiga Lisa!

God Morgon! En vit morgon i Götet denna morgon. Skillnad mot igår då det var solsken o 8 grader varmt i solen.Idag är det nästan 3 grader kallt. Min syster kallade mig för Flitiga Lisa och till en viss del måste jag erkänna att det stämmer. Dessutom så gillar jag blomman med samma namn. Har köpt mig en liten bords vävstol så nu är vävandet i full gång igen...*L* Så man slipper att få abstinens besvär av att vara borta från skolan. Ha en bra dag alla Trevliga!!!
Mount Rushmoore på kvällstid.. Den andra bilden föreställler indianhövdingen Geronimo. På andra bilden hur det ska se ut i färdigt skick. Byggs endast med insmlade och skänkta pengar. Här byggs även ett center för indian kultur o skola.. passar eftersom det ligger i Black Hills..

RSS 2.0